ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Dårlig blogger

Hei. Jeg beklager for at jeg har vært så dårlig til å blogge, men (Igjen kommer jeg med en unnskyldning) har så utrolig lite tid til blogging nå for tide, pga skolen, planlegging til konfirmasjon, osv. Vurderer også å starte på nytt med enda en ny blogg. Hvor mange blogger har jeg hatt nå? ALT FOR MANGE! Vet enda ikke om jeg skal lage ny blogg, og om den blir sammen med noen eller ikke vet jeg heller ikke. Men alle går liksom rett i dass, føler ikke at denne bloggen ble så utrolig dårlig som alle dem andre, men det er liksom bare jeg som blogger av meg og Ingrid. 

Hva syntes du? 

-Angelica Johnsen

 

Hva syntes du?
Skal jeg starte ny blogg? ... Én kommentar

01.05.2013

Hei! Jeg beklager virkelig at jeg ikke fikk blogget i går, men jeg har blitt syk og har derfor ikke orket å blogge. Er egentlig enda syk, men får liksom "dårlig samvittighet" om jeg ikke blogger. Men i dag er det 1. mai, arbeidernesdag. Vet egentlig ikke hva det er, vet bare at noen bruker å gå i tog og sånt. Dette kommer til å bli et veldig kort og lite interessant innlegg siden jeg er syk og ikke gidder å bruke så mye tid på pcen, kommer til å gå mer i bilder.. Gidder ikke å begynne å forklare hva jeg har gjort i dag, for det er veldig lite interessant siden jeg er syk. (Er jo egentlig det ellers og da)

 

-Angelica Johnsen

 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013Image and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits