ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Påskeferien er snart slutt

Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist og det beklager jeg virkelig for, men jeg har tenkt å begynne å blogge igjen. Jeg skal blogge så ofte jeg kan, men det er dessverre ikke hver dag jeg kan pga. skole og sånt. Men jag skal prøve så godt jeg kan å få presset inn ett lite innlegg nesten hver dag i allefall. Men jeg trenger litt hjelp til forslag om hva jeg kan blogge om. Du kan kontakte oss på facebook eller kommentere hva du vil at vi skal blogge om.

Hvorfor er ikke påskeferien lengre?! Jeg kunne godt hatt ferie en uke til. Det er bare 2 knappe dager igjen til jeg begynner på skolen igjen, å gud som jeg gruer meg. Skolen er noe dritt... I påsken har jeg vært på hyttetur sammen med bestevenninna mi, vi var på hytten fra onsdag til lørdag, og vi har hatt en super morsom helg. Det kommer ikke til å glemmes med det første! Kommer til å savne det. Vi tok ikke så mange bilder, for vi hadde så mye annet å gjøre, som å se på film og sånt. HAHA! Så fotografering ble satt i glemmeboken. Jeg har vært hos Victoria siden tirsdag, og jeg drar hjem i morgen. Jeg har hatt en helt vidunderlig påskeferie sammen med henne. Og siden jeg ikke har noen bilder fra hytten eller noe, så slenger jeg bare med noen bilder fra instagram. Du finner meg på instagram HER!

Jeg vet ikke hvorfor noen bilder ble større enn andre.. Wtf

 

-Angelica Johnsen

 

Hva har du gjort i påsken da?

 

Hvis du lurer på noe eller har noe du vil at vi skal blogge om, kontakt oss på facebook eller kommenter det.... Én kommentar

Gamle bilder

Hei! Siden jeg har hatt så utrolig lite å blogge om i det siste, + at nå er jeg syk så bestemte jeg meg for å legge ut noen gamle bilder, som ble tatt for 1-3 år siden.  Jeg har ikke vært i "blogghumør" i det siste, for jeg har ikke hatt noenting å blogge om, så hvis det er noe du vil ha mer av på bloggen så må du bare komme med det så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å få det med på bloggen.-Angelica Johnsen

Kom med forslag til hva jeg kan blogge om!2 kommentarer

My everyday routine

Endelig er den her! Norges kleineste video.. den ble ganske lang.. men jeg har kortet den ned så mye som mulig..
Håper du liker den.

-Angelica Johnsen ... Én kommentar

Inspirasjon - Clothes

 ♥,♥heart meFashion, Love & Life
Women's Fashion /Foto di Moda Para Meninasfashion
25Tumblr-style.
Marlene -Sonia Łastowska / PinterestTumblr
*.*imargaritagirl

 

-Angelica Johnsen

Beklager for at videoen ikke har kommet ut enda, men jeg var hos victoria i helgen. Så den kommer i kveld eller i morgen.... Én kommentar

finally 15!

Heei! Nå er det en stund igjen siden jeg blogget. Men i mellomtiden har jeg hatt bursdag, endelig 15! :)  Nå er det ett helt år til neste gang jeg har bursdag, håper det går fort! haha.

Dette innlegget blir ikke så langt, for jeg har ikke så mye å si nå.

-Ingrid... Ingen kommentarer

Sminkevideo

Har nå laget en sminkevideo, noe av det kleineste jeg har gjort på 100år.. Så jeg sitter nå og reigerer den. Det er bare å glede seg..
Sorry for at jeg ikke har blogget så mye i det sist, men jeg har ikke hatt så mye å blogge om..  

-Angelica Johnsen

 

Videoen kommer i kveld eller i morgen.... Ingen kommentarer

Gratulerer med dagen herlige bestevenn!ELSKER DEG KJEMPE MASSE!♥♥♥

 

-Angelica Johnsen... Én kommentar

Mobilblogg

-Angelica Johnsen... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013Image and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits