ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Teenager post

-Ingrid
... Ingen kommentarer

Mini photoshoot med lillebror

-Angelica Johnsen

 

Hva syntes du om bildene?
Har du en lillebror? 

 

 

2 kommentarer

Norges fineste hår

Hei! Søsteren min har sånn serr norges fineste hår så jeg la ut bilde på "Norges fineste hår" på facebook. Trykk på en av bildene så kommer du rett inn på facebookbildet av håret hennes.
Hun er veldig usikker på seg selv og sier mye til seg selv at hun er tjukk og at hun ikke har fint hår, og hun har mange ganger vurdert å klikke håret kort. Hva syntes dere om dette? Burde hun klippe seg kort, eller beholde det lange, blonde håret? -Angelica Johnsen


Lik bildet av søstra mi da, det hadde betydd mye for henne3 kommentarer

BeliebersKjære beliebers!

Dere er alle sammen som en STOR familie for meg, og dere betyr utrolig mye for meg!
Men mange av oss beliebers får hat fra andre beliebers, blandt dem er jeg.. 
Vi får meldinger som: "Du er ikke ekte belieber! Stikk å brenn i hellvette!" "Du er så stygg!" "Gå bort fra norske beliebers, du fortjener ikke å være der" Dette er meldinger jeg har fått.. 
Jo, jeg er 110% ekte belieber!
Jeg har vært det i mange år nå.. I 2007 så jeg justin for første gang, jeg tenkte ikke over det så mye, for han var bare en helt vanlig gutt. I 2009 viste en venninne han til meg, og jeg forelsket meg rettoslett i gutten.. Og etter en stund fant jeg ut at det var han jeg hadde sett på youtube for noen år siden. Jeg elsket han, men jeg kalte ikke meg selv for belieber i den tiden.. Etterhvert når folk begynte å kalle seg selv for beliebere, prøvde jeg å finne ut hva dette var.. Og da jeg fant ut hva det var kalte jeg meg selv og for belieber.♥
Så til dere som sier at jeg ikke er ekte belieber, jo det er jeg!  

Syntes du jeg er stygg?
Så fint for deg da! Kunne ikke brydd meg mindre.
"Jo takk det samme. Glad i deg også" 
Du ber meg om å gå bort fra norske beliebers?
Altså, for det første er ikke du mora mi, så du bestemmer ikke hvilken gruppe jeg skal være med i og hvilken jeg ikke skal være med i.
Og for det andre, hvorfor skal ikke jeg være medlem i en gruppe for beliebers når jeg er belieber?
For det tredje, jeg kjenner ikke deg, du kjenner ikke meg, hvordan vet du at jeg ikke er belieber eller noe sånt da?-Angelica Johnsen

Hva syntes du om dette?

Hva syntes du om måten vi beliebers blir behandlet?2 kommentarer

Inspirasjon - Justin Bieber

-Ingrid... Én kommentar

Gratulerer med gårdagen beste lillebror

Hei dere! Jeg har ikke så veldig mye id til å blogge nå, for vi har besøk siden lillebroren min ble 3 år i går. Jeg kommer sikkert til å blogge senere. Jeg skulle egentlig bare gi dere en oppdatering så dere ikke begynner å lure. Jeg er ikke død eller noe.


Gratulerer med gårdagen verdens herligste lillebror! Elsker deg over alt i hele vide verden! Alltid her for deg og du er alltid der for meg! Du betyr alt for meg!♥

-Angelica Johnsen
... Ingen kommentarer

finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Heei! Selvom overskriften sier at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, så må jeg si at nå er det dårlig vær! Det regner og blåser kjempemye. Hvorfor kan det ikke bli vår og sommer nå? Men når det er dårlig vær ute, bruker jeg den tiden til å sitte inne under pleddet og leser et blad :) 

-Ingrid... Én kommentar

1 bilde 4 redigeringer-Angelica Johnsen

 

Hva syntes du om bildene? ... Ingen kommentarer

Innkjøp

Heei! Nå skal jeg vise dere de få innkjøpene jeg kjøpte da jeg var i Lofoten. Jeg kjøpte nesten ingen ting, men jeg skal vise dere det jeg kjøpte.

Sminkemappe fra Vita, 119,-

Bukse fra Vero Moda, 199,- - 100,-  Den ser veldig svart ut på bildet, men den er brun.

Her er det jeg kjøpte, ble ikke så mye, men litt.

-Ingrid

 ... Ingen kommentarer

Wants - Kjoler fra Nelly


1// HER

 2// HER


3// HER

4// HER

 

-Angelica Johnsen

Hva syntes du om kjolene? ... Én kommentar

2011

Hei fine, flotte lesere! Jeg hadde ingenting å blogge om i dag, så jeg bestemte meg for å finne fram noen gamle bilder. Jeg så gjennom bildene mine fra 2011, og der var det mye interessant. Det var så mange stygge bilder, får vondt i meg. Skjønner ikke helt hvordan jeg kunne gå rundt sånn. Så jo helt forferdelig ut. Så jeg har valgt ut noen av de beste bildene jeg fant for å dele med dere.

Forandring fryder!

-Angelica Johnsen

 

Syntes du jeg har forandret meg?2 kommentarer

De siste dagene

Heei! Nå er det noen dager siden jeg blogget sist. Jeg har vært borte og har derfor ikke hatt tid til å blogge. Jeg og søskenbarnet mitt har vært i Lofoten hos besteforeldrene hennes. Det har hvert en veldig koselig uke der. Siden vi hadde vinterferie i en uke bestemte vi oss for å reise dit. Nå skal jeg nyte de siste to dagene før vinterferien er over. Den kunne godt vært en uke lengere!

Innkjøpene kommer senere i dag!

-Ingrid

 

 3 kommentarer

Ylvis

Hei. Nå sitter jeg og victoria å ser på videoer av Ylvis brødrene, og vi ler så mye at tårene triller.. Dette anbefales virkelig.

 

 

 

 

'

 

-Angelica Johnsen

 

Hva syntes du om Ylvis brødrene? 

 ... Én kommentar

My room

 

-Angelica Johnsen... Én kommentar

Anbefaling - Oriflame

Hei! Nå var det på tide med en anbefaling igjen. Denne gangen er det en leppebalsam fra Oriflame som skal ut i ilden. Oriflame - Tender Care er en leppebalsam som passer for alle. Den er uten parfyme og farge. Selve krukken med leppebalsamen er rosa, men leppebalsamen har ingen farge. når den er i krukken ser den litt gul ut, men det er den altså ikke.Jeg er veldig fornøyd med denne selv. Den gir fuktighet til leppene og gjør dem myke. Denne kan brukes til veldig mye forskjellig, feks. Dyrepoter, vipper og bryn, tørre albuer og andre tørre punkter på kroppen, og mye mye mer. Klassen min driver å sparer til klassetur som vi skal på i 10. klasse så jeg selger sånne her leppebalsamer til 150 pr. stykk. Og pengene går til klassekassen. Så kjøpte jeg en selv, og jeg er utrolig fornøyd!

-Angelica Johnsen

 

Har du prøvd denne?
Liker du den? 2 kommentarer

Random
-Angelica Johnsen

Hva syntes du om bildene?
3 kommentarer

Outfit og andre bilder
-Angelica Johnsen

Hva syntes du om bildene?4 kommentarer

Instagram

Hei dere! Instagram er en app som er svært populær rundt i verden. Jeg bruker Instagram veldig ofte, for å se hva som skjer rundt i verden, og for å poste bilder av ting og tang, også mange kjendiser bruker insagram, for å kommunisere med fans osv. Hvis dere bruker Instagram så finner dere meg under navnet: ajljb eller angelicajohnsenn.

Skriv Instagram-navnet ditt i kommentarfeltet, og etter en liten stund har du kanskje en ny følger!

Valgte ut noen randome bilder fra begge instagramene mine, så håper du likte det du fikk se. Og hvis du vil se mer, følg meg på insta.

-Angelica Johnsen

Bruker du Instagram?
Likte du bildene? ... Ingen kommentarer

Herlige lillebror


Vet at han så trøtt ut, men han sa at jeg MÅTTE legge det ut på bloggen.
"Angelica! Lægg det ut på bloggen din! Du va så fin!" -Trym 
Bestelillebror♥

 


 

-Angelica Johnsen

Har du noen søsken?
Hvor mange? ... Én kommentar

Outfit

Genser, Bik Bok - 199kr 99kr
Bukse, Bik Bok - 499kr 249kr


-Angelica Johnsen2 kommentarer

Bakken

Hei verden! Jeg har ikke fått blogget så veldig mye fordi jeg har vært borte og sånt. I går dro jeg og mamma og ungene inn til Ankenes til tanta og søskenbarnet mitt. Senere på dagen dro vi til bakken, og vi var der i 3 timer. Nå skal vi dra i bakken igjen, og vi blir vel der i 3-4 timer. Så dette blir ett veldig kort innlegg, så blogger jeg forhåpentligvis senere.

 

-Angelica Johnsen

Hva har du gjort i helgen til nå?
Hva skal du i dag?... Ingen kommentarer

Inspirasjon //Alle bildene er hentet på weheartit

-Angelica Johnsen

Hva syntes du om bildene?... Ingen kommentarer

nagler

-Ingrid3 kommentarer

Topp 5 reisemål

Heei! Nå sitter jeg og drømmer om sol og varme. Vinteren er en veldig fin årstid, men nå er jeg lei av kulde og snø! Jeg sitter og ser på bilder fra varme plasser og tenkte derfor at jeg skulle lage dette innlegget nå. Jeg skal vise dere mine topp 5 reisemål.

London: Det er en veldig fin by, men passer kanskje ikke så veldig godt til en badeferie. Jeg tror det er en plass som passer til en shoppeferie, men det er nok veldig mye å se uten om butikkene også. Jeg har ikke hvert der selv, men har veldig lyst til å dra dit!Barcelona: Dette ser ut som en veldig fin plass å dra på ferie. Her er det både strandmuligheter, varme og butikker til å shoppe i. Hit skal jeg nok dra en gang.

New York: Dette ser ut som en veldig koselig og fin by. Jeg har ikke hvert her, men har veldig lyst til å dra hit.

Maldivene: Vannet er helt turkist og det ser veldig rent og fint ut her. Det ser ut som et varmt avslappende sted. Det hadde ikke gjort meg noe å dra hit en uke!

Los Angeles: Jeg har alltid hatt lyst til å dra hit. Hele byen ser fantastisk ut! Fin natur og fine butikker å shoppe i! Jeg har heller ikke hvert her, men hit skal jeg dra om ikke så alt for mange år. Det har jeg bestemt.

Her er da topp 5 plasser jeg vil dra til nå!

Har du vært på noen av disse stedene?
Er det noen av disse stedene du vil reise til?

-Ingrid ... Én kommentar

Selena Gomez

Hei du! Nå har jeg besøk av Ingrid og vi har prøvd å videoblogge, men det gikk ganske dårlig. VI klarte ikke å være særiøse og vi lo heletiden. Ikke bra... Men jeg tok meg litt tid til å sminke meg litt, så jeg tok inspirasjon fra ett bilde av Selena Gomez. Resultatene ser du under her ↓ ↓ ↓

Vet at det ikke bla alt for likt, men det var verdt et forsøk. 

-Angelica Johnsen

Hva syntes du om sminken?
Har du prøvd dette før? 

 

HUSK Å BLI MED PÅ BLOGGVURDERINGEN, H E R !2 kommentarer

Bloggvurdering

Hei verden!  Jeg har lenge tenkt å ha bloggvurdering på bloggen, så jeg skal ha det hver uke eller hver måned fremover fra nå av, kommer ann på hva dere syntes og hva dere vil. Så hvor ofte dere vil ha vurdering må dere si i fra om i kommentarfeltet. Dette er første gangen jeg har vurdering, så det er nytt for meg, men veldig spennende. Tenkte også at jeg skulle begynne med "Ukens leser", som vil si dn personen som er mest aktiv på bloggen, som i å kommentere og sånt. Det du må gjøre for å bli vurdert:

  1. Like innlegget (med facebook. Må ikke gjøres hvis du ikke har facebok)
  2. Kommentere innlegget (husk å legge ved bloggadressen din eller den du vil at skal bli vurdert) 
  3. Bonus: Skriv om det på bloggen din (Valgfritt. Si i fra hvis det blir gjort)

(Alt sjekkes) 
 

Nå har vi endelig fått nytt speilreflekskamera, så fra nå blir det flere bilder og videoer. For nå i det siste har det bare gått i de samme bildene og dårlig kvalitet. Den forrige speilrefleksen ble ødelagt, vi vet ikke hvordan det skjedde, men plutselig sluttet blitsen og fungere og alle bildene ble kjempe uklare. Så nå har vi kjøpt ett kamera som var på førsteplass på testen til Tv2 Hjelper deg. Jeg har ikke testet det enda, men jeg går sterkt ut i fra at det er ett super bra kamera siden det kom på første plass.  Det vi har kjøpt nå heter Nikon D5100.


//Hentet her 

 

-Angelica Johnsen


Hvilket kamera bruker du?
Er det noe annet du vil ha på bloggen, eller er det noe du vil ha mer av?
 

Da er vi i gang med første runde av bloggvurderinger, og hvis dette er noe du vil ha mer av si gjerne i fra.
 

 ... Én kommentar

Melodi grand prix

Hei dere! Jeg har dessverre ikke hatt så veldig god tid til å blogge i det siste. Har drevet med skole, lekser og v¿re med venner, for jeg har jo ett liv utenfor bloggverden. Jeg har heller ikke hatt pc i helgen, jeg låner pappa sin nå. Men i dag har jeg v¿rt på sentrene i Narvik by sammen med en venninne av meg. Jeg kjøpte ikke noe spesielt, og jeg har ingen bilder av det jeg kj¸pte fordi jeg ikke har kamera. Jeg kj¸pte en foundation, is, drikke og morsdagsgave.

Maybelline Affinitone teèna podloga za lice
Denne kjøpte jeg. Hentet bildet her

Nå sitter jeg å ser på MGP, venter egentlig bare på at Sirkus Eliassen skal komme på skjermen. Elsker sangen deres, jeg og bestevenninna mi bruker å danse til den. I love you te quiero! I morgen blir en slapp dag, kanskje jeg går ut en tur, hvis ikke blir jeg sittende forran tven.

-Angelica Johnsen... Ingen kommentarer

wants from nelly

1// HER 2// HER 3// HER

4// HER 5// HER 6// HER

-Ingrid

... Ingen kommentarer

01.02.2013

Hei du! Nå sitter jeg hos Victoria, for jeg skal overnatte her. Vi skal farge håret til Victoria senere, vi skal farge det mørk blondt. Gleder meg til å se resultatet. Håper og tror at det kommer til å bli kjempe fint! Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge mere på denne bloggen i dag. Vi får se. Jeg blogger mest sannsynelig på den andre bloggen min som jeg har sammen med Vicky. Den finner du H E R !I dag har jeg vært på skolen, det var en chill dag, for vi gjorde nesten ingenting. Så dro jeg til Victoria etter skolen, og vi har bare sittet med pcen, ledd og sånne ting. 


//Gammelt

-Angelica Johnsen

Hva har du gjort i dag?
... Ingen kommentarer

skal jeg lese din blogg?

Heei! Nå er det endelig helg! Elsker den følelsen da man våkner på fredagsmorgen og vet det er siste dagen før det er helg. Men jeg lurte på om noen av dere vil at jeg skal lese bloggen deres? Har ikke så mange blogger jeg leser for tiden, så hvis du vil at jeg skal lese din blogg kan du komentere bloggadressen din i komentarfeltet. 

Ha en fin dag videre! ♥

-Ingrid5 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013Image and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits