ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Dorthe Skappel genser

Heei! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere Dorthe Skappel genseren min. Jeg fikk den i julegave og er superfornøyd med den. Jeg elsker den! Den er så myk og god. Perfekt å ha nå når det er vinter og kaldt ute. 

-Ingrid... Én kommentar

Inspirasjon ~ Shoes

 

-Angelica Johnsen

 

Likte du bildene?

 ... Én kommentar

Produkter jeg bruker hver dag ~ Video

Hallo alle folk i verden! Nå har jeg veldig dårlig tid, for jeg skal på skolen. Så det blir et veldig kort innlegg da. Men endelig har jeg fått lastet opp videoen, det tok lengre tid enn forventet for jeg var dessverre ikke hjemme i går, så jeg fikk ikke begynt å lase den opp før i natt. Så videoen finner du under her↓

 

-Angelica Johnsen

 

Har du prøvd noen av disse produktene? 
Liker du de?
Hva syntes du om videoen? Burde jeg lage flere? ... Ingen kommentarer

Hva har jeg i sminkemappa?

Heei! Nå tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om hva jeg har i sminkemappa mi. Siden det ikke kom i går, kommer det nå. Det er ikke så veldig mye, men det jeg bruker daglig skal jeg vise dere nå.

Foundation fra Maybelline, fit me  -  concealer fra Loreal, perfect match

Pudder fra Isadora  -  kost til pudder fra Isadora

Mascara fra Lancome, Hypnose  -  mascara fra Lancome, l'extreme

Parfyme fra Escada, Island kiss  -  lypsyl fra Mentholatum

Jeg er veldig fornøyd med alle disse produktene!

-Ingrid... Ingen kommentarer

Video

Heihå! Jeg laget en video tidligere, jeg sitter nå og redigerer den, for det er mange småklipp som skal plasseres sammen. Det tar ganske lang tid, for jeg har en dritt pc, og den er drit treg! Det tar utrolig lang tid å laste opp bilder og skrive tekst fordi pcen jobber, så dette blir ett veldig kort innlegg.. Så videoen kommer mest sannsynelig ut i morgen, så det er bare å glede seg.

 

-Angelica Johnsen

 

Sorry for så utrolig dårlig blogging i dag, men jeg har prøve i morgen så jeg har ikke hatt tid..2 kommentarer

Lei...

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Mandager er alltid trøtte dager, men dagen i dag gikk egentlig ganske fort! Jeg liker når skoledagene går fort! I dag har jeg som plan å få øvet litt til en engelskprøve vi har i morgen. Passet veldig fint siden det snør så mye ute. Dette blir vel en dag inne med øving og lesing til prøve. Begynner å bli litt lei av denne snøen, kan det ikke bli sommer snart? Noen andre enn meg som er lei av vinter og kulde?

I dag tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg der jeg viser dere hva jeg har i sminkemappen min. Det kommer mest sannsynlig senere i dag, hvis ikke kommer det i morgen:)

Ha en fin dag alle sammen!

-Ingrid... Ingen kommentarer

Hamarøynatta

Heei! Jeg har ikke blogget noe i helgen fordi jeg var på hamarøynatta fra fredags ettermiddag til lørdags morgen. Som Angelica sa tidligere var det masse underholdning og aktiviteter gjennom hele natten. Det var ikke låv til å sov denne natten da vi var der, så  jeg var ganske sliten og trøtt på lørdag da jeg kom hjem. En venninne av meg som også var på hamarøynatta lå hos meg da vi kom hjem. Hun dro nettopp. Vi la oss for å sove med det samme vi kom hjem klokken 8 på lørdagsmorgen, og vi våknet i 6 tiden. Døgnet ble helt snudd oppned, så jeg visste nesten ikke om det var dag eller natt.. Men nå har jeg fått sove, så nå er jeg klar for en ny uke! Jeg tok ikke så mange bilder, så jeg legger med et bilde av meg sammen med Quick crew. 


<3

-Ingrid... Ingen kommentarer

Bloglovin... Ingen kommentarer

Home sweet home

Hei du! Jeg fikk ikke blogget i går for jeg lå og sov. Uheldigvis ble jeg syk de siste timene på hammarøynatta, jeg var veldig slapp og kvalm og det føltes ut som jeg skulle spy. Men dette var bare de siste timene, HELDIGVIS! Det var derfor jeg lå og sov hele dagen, fordi jeg var dårlig. Men jeg er bedre nå, etter jeg fikk spist litt og tatt meg en parasett. Det var utrolig morsomt på hammarøynatta ellers da. Det var forskjellige aktiviteter og masse show gjennom hele natten, så det var ganske umulig å bli trøtt i hallen der. Det var masse folk og mye liv. Ruben Gazki og Quick Crew var noen av de som underholdte. Jeg og Ingrid tok bilde sammen med Quick Crew og snakket med Gazki. Gazki er ikke så veldig kjent, og hvis du lurer på hvem eller hva han er så er han en tryllekunstner. Quick crew er en dansegruppe, de vant norske talenter i 2009. 
//Instagramkvalitet, han med svart jakke var jææævlig digg!  

 

-Angelica Johnsen

 

Hva har du gjort i helgen?
Har du vært på hammarøynatta? 2 kommentarer

Torsdagskveld

Heii! I dag er det torsdag, det betyr snart helg. Jeg liker alltid den følelsen når skoleuken er ferdig og helgen kommer! Som Angelica sa tidligere i dag skal vi til Hammarøy i morgen. Så det blir ikke tid til blogging i morgen dessverre. 

I dag hadde jeg ikke så veldig mye å gjøre, så jeg bestemte meg for å bake sjokoladeboller. Det er evigheter siden sist jeg bakte noe, så det passet fint å gjøre det i dag, siden jeg alikevell ikke hadde noe annet å gjøre. Jeg ringte Vilde for å spørre om hun ville komme hit, så kunne vi spise kvelds i lag. Nå skal jeg snart legge meg, Natta!♥-Ingrid... Ingen kommentarer

Snart helg + Inspirasjon ~ My idols

Hei alle dere! I dag er det torsdag og det betyr at det snart er helg. Gleder meg utrolig mye til helgen, for jeg skal til Hammarøy sammen med alle konfirmantene her jeg bor, pluss at det kommer til å være ca. 700 andre der borte. Det er ett sånn arrangement som ruller og går hvert år. Det er masse aktiviteter som er gjennom hele natten. Det er ferdig klokken 6 på lørdagsmorgenen, så det betyr at jeg ikke kommer til å blogge i morgen, det er heller ikke sikkert at jeg kommer til å blogge på lørdag, for jeg kommer sikkert til å sove hele dagen..  

Pakkeliste:

4-5 red bull 
Godteri
sminkemappen min
parfyme
Mobilen min
headsett

 

Jeg fikk ikke blogget i går, for jeg var hos en venninne og vi øvde til en prøve vi hadde idag. Jeg er så sykt skolelei! Jeg orker nesten ikke å gjøre en dritt på skolen for jeg er å sykt lei. Heldigvis er det snart vinterferie. Senere i dag skal jeg gjøre lekser, og ellers blir jeg vel bare sittende under dyna å høre på musikk, som jeg gjør hver dag. Har ett veldig lite spennede liv, ja jeg vet det. Men nå skal jeg se Pretty little liars, så jeg blogger sikkert senere, og hvis ikke så hører dere fra meg på lørdag eller søndag.
 

Inspirasjon ~ My idols


//Weheartit

 

-Angelica Johnsen

Skal du på hammarøynatten?
Hva har du gjort idag?  2 kommentarer

Min dag + Inspirasjon ~ That body

Hei der! I dag kommer det til å bli ett litt kjedelig innlegg, men det er fordi jeg er trøtt og jeg skal bare blogge litt i full fart før jeg legger meg. Så det vlir bare ett innlegg om dagen min i dag + en liten insirasjon. I dag var jeg på skolen, der det ikke skjer noen ting.. Vi sitter flere tier på en stol og har fag.. Etter skolen dro jeg hjem å satte meg foran pcen, jeg vurderte å blogge, men kom ikke lengre enn å logge inn. Så fikk jeg meldig fra Ingrid, som spurte om jeg ville komme på besøk til henne, så jeg dro dit.. Vi ble sittende med hver sin skjerm. Jeg vat på telefon min og hun satt på pcen. Sosialt, jeg vet. Klokken 18.30 dro vi til skolen igjen, for ett møte om klassetur som vi skal ha i 10.klasse. Det er ikke bare en kort tur, dette blir litt lengre. Det er snakk om Oslo og tusenfryd, Kristiansand og dyreparken eller sverige og camping. Gleder meg allerede kommer til å bli kjempe morsomt å dra sammen med den retarde klassen min! Jeg elsker å reise rundt, vet ikke hvorfor jeg bare elsker det!!

 Inspirasjon ~ That body
//Weheartit-Angelica Johnsen

Hva har du gjort idag?

Hva syntes du om bildene?
3 kommentarer

Anbefaling - mascara

Heii! I dag har det vært en veldig slapp dag. Jeg har ikke hvert helt i form, så jeg har bare vært hjemme. Jeg fikk plutselig veldig lyst til å spille sims, så jeg fant det fram og der ble jeg sittende. Haha.
Nå sitter jeg bare og lytter til Justin Bieber musikk! Jeg digger han!! 

Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling i dag. Jeg skal vise dere en mascara. Den har jeg brukt hver dag i over ett år, og jeg er super fornøyd! Mascaraen heter lancome hypnose. Den gjør vippene lang og fyldig, men samtidig ikke klumpete. Det er helt klart favoritten!

Hvis du ikke har en fast mascara burde du prøve denne! 

-Ingrid ... Én kommentar

Om meg

Hei! I dag har også vært en veldig slapp dag, som jeg sa så skulle jeg se på film, og det har jeg gjort. Jeg så LOL og Monte Carlo. LOL har vært favorittfilmen min en stund, har sikkert sett det 6 ganger nå. Den handler om Lola (Miley Cyrus) som er en helt vanlig jente, hun er sammen med en fyr, men like etter det blir slutt blir hun sammen med "bestevennen" sin. Så skal de til Paris med fransk klassen, så lurer de familiene sånn at Lola kan sove sammen med kjæresten, å da har sex for første gang, haha! Filmen handler egentlig ganske mye om sex, eller den handler jo ikke om det, men altså hvis du har sett den eller ser den så skjønner du. Og Monte Carlo handler om Graces som jobber som servitør på en cafè (Selena Gomez) som skal til Paris sammen med venninnen sin, Emma (Katie Cassidy).De har spart lenge til reisen, og gleder seg, helt til de får vite at stesøsteren, Mary (Leighton Meester) skal være med. Moren og stefaren til Grace har snakket om dette, og bestilt billetter og alt. Reisen starter som en katastrofe. Det begynner å regne, og bussen har kjørt fra dem. De løper inn i ett stort bygg. Tifeldigvis var Cordelia (Selena Gomez) der på samme tid, som også er helt lik Grace. De blir forvekslet, og Grace og vennene hennes lever i luksus, helt til det blir oppdaget. Se filmen så blir du bedre informert, enn det jeg kommer med nå.

 

 

Men det var jo ikke filmene jeg skulle blogge om. Etter at jeg og Ingrid startet å blogge igjen har vi sikkert fått mange nye lesere og, jeg har jo ikke kommet så langt at jeg har fortalt om meg selv. Så jeg tok til vett og skal gjøre det nå. 

Om meg

Jeg heter Angelica Johnsen, 14 år og kommer fra ett lite tettsted i nordland fylke kalt Ballngen. På fritiden gjør jeg ekstremt lite, jeg tar bilder når jeg har kamera tilgjengelig, jeg turner 2 ganger i uken, eller så er det vel pcen det står på. Jeg blogger, leser blogger og sitter på facebook. Ja jeg har ett lite interessant liv, men når man bor her hvor jeg bor, midt inne i skogen så er det jo ingenting å gjøre å da blir man automatiskt usosial.. Eller jeg er ikke akkurat usosial, men jeg er ganske lite ute sammen med folk, for det er så langt fra meg til dem.. Jeg er en Belieber, Wailien, Lovatic, Selenator og Smiler..  

Belieber = En som ser opp til Justin Bieber og støtter han uansett.

Walien = Samme, men det er med Jeydon Wale

Lovatic = Samme, men med Demi Lovato

Selenator = Samme, men med Selena Gomez

Smiler = Samme, men med Miley Cyrus

Bare hvis du lurte, haha 

-Angelica Johnsen

 

Har du sett filmene?
Hva syntes du om dem?


Er det noe du lurer på om meg som jeg ikke skrev, kommenter det♥

 ... Én kommentar

Innkjøp lørdag

Heii! I går var jeg i byen sammen med Vilde en tur. Det er enda januarsalg i de fleste butikkene, så jeg kjøpte noen klær på salg. Det ble ikke så mye denne gangen heller, men jeg fikk kjøpt noe.

Bikbok, ordinær 399,- Salg 99,-


Bikbok, ordinær pris 399,- Salg 149,-

Da vi kom hjem fra byen dro jeg en til Angelica.
Nå skal jeg se Justin Bieber Live & Direct - Oslo, før jeg legger meg!

-Ingrid

 

 ... Ingen kommentarer

Slapp Lørdag

Hei dere! I dag er det lørdag, og jeg har ikke gjort en dritt. Stine overnattet her, og vi her egentlig ikke gjort noe spesielt, vi så en film som heter So Undercover, personlig likte jeg filmen. Den var spennende, men morsom samtidig, + at Miley Cyrus hadde hovedrollen i den, jeg elsker henne. Filmen handlet om Molly (Miley Cyrus) som får i oppdrag i å gå undercover på en high school blandt en jentegjeng, ville selv rangert dette som en jentefilm.

 

//Bildene er hentet på google//
 

Senere på dagen kom Ingrid til meg og vi har heller ikke gjort så veldig mye. Vi spilte Just Dance 4 på Wii, og vi satt på pcen.. Ellers gjorde vi ingenting.. Så dro Ingrid hjem og jeg vurderer å se film men jeg vet ikke hvilken film jeg skal se. Vurderte å se Monte Carlo, men jeg ver veldig usikker.. I morgen blir vel også en veldig slapp dag, blir vel bare sittende under dyna å se på film og serier.


//Instagramkvalitet

-Angelica Johnsen

Har du noen filmtips?... Ingen kommentarer

Mobilblogging

Hei dere! Nå er det en stund siden jeg blogget sist.. Fordi jeg har ikke hatt så veldig mye tid til overs i det siste. Fra søndag til onsdag overnattet jeg hos Ingrid, fordi mamma og resten av flokken var på Sortland i begravelse, og jeg ville ikke være med.. Lettere sagt jeg fikk ikke være med, ikke spør meg hvorfor ikke, for det vet jeg ikke selv engang. På søndagen fikk jeg vite at Malene, lillesøstra mi hadde vunnet seg IPad. Hun vant den på en sånn maskin som sto på bowlinghallen der.

Men som du ser i overskriften så blogger jeg fra ipaden, fordi jeg har glemt pc ladderen min hos Ingrid. Så nå har jeg ikke hatt pc siden onsdag. Jeg får ikke tatt noen nye bilder, for speilreflekskamera vårt har blitt ødelagt. Så jeg kommer til å ta noen bilder i farten!

-Angelica Johnsen... Én kommentar

Endelig helg!!

Heii! Endelig fredag igjen, det betyr heeelg! Var en ganske bra dag på skolen i dag, den gikk veldig fort. I tillegg fikk vi karakterene fra første halvåret i dag. Må si jeg ble veldig fornøyd! Det var en perfekt avslutning på dagen og skoleuken. 

Nå sitter jeg godt plantet under teppe og hører på musikk. Det regner, blåser og er iskaldt ute, da frister det ikke så veldig å gå ut. Derfor tror jeg dette blir en rolig dag inne med en film eller noe.Ha en fin dag og en super start på helgen!! ♥

-Ingrid... Ingen kommentarer

Trenger hjelp

Hei dere! Jeg har vært en veldig dårlig blogger i det siste, rett og slett fordi jeg ikke har noen ting å blogge om. Jeg har tenkt i flere dager på hva jeg kunne blogge om, men har ikke kommet på noen ting. Så jeg trenger forslag fra dere. Skal jeg ha flere videoblogger? Ska jeg skrive om hverdagen min, sminke, klær eller? For jeg vet rett og slett ikke...

I går var jeg på bikbok og kjøpte meg en ny bukse, fikk den på halv pris fori hvis man follower dem på instagram eller liker siden deres på facebook fikk man 50% avslag på en valgfri vare. Så jeg kjøpte en bukse jeg har ønsket meg. Jeg har ingen bilder av den nå, men jeg kommer sikkert til å bruke den på andre bilder.
 Jeg har tenkt å ha en 10 days challange, har tenkt på det lenge, så jeg laget ett bilde.
Dag 1: Bilder som beskriver livet ditt akkurat nå-Angelica Johnsen 

 

Syntes om at jeg skal begynne med 10 days challange?
Syntes om bildene?... Ingen kommentarer

For et bra resultat

Hei! nå sitter jeg bare her og ikke gjøre noe spesielt. Tidligere i dag hadde jeg litt tid til overs, så da bestemte jeg meg for å ordne neglene. Jeg bruker av og til å ordne dem, det vil si file dem, pusse dem og lakke dem. Resultat ble veldig bra!1. Ta bort gammel neggelakk du allerede har på

2.Fil neglene til den formen du vil ha dem

3.Puss neglene

4.Ta på blank eller lyserosa neggelakk 

Alltid like god følelse etter man har ordnet neglene, det må gjøres av og til!

-Ingrid

 ... Ingen kommentarer

Dagen idag

Hei! Har ikke vært hjemme i dag, så har ikke hatt tid til å blogge før nå. men nå har jeg kommet hjem fra Harstad. Vi dro dit i 9-tiden i dag, og kom hjem for ca. 2 timer sider. Etter vi har hvert hos kjeveortopeden bruker vi alltid å gå litt i butikker før vi kjører hjem igjen. Så det gjorde vi selvfølgelig i dag også. Nå er det jo januar-salg i de fleste butikkene, så det er veldig mye som er billig nå! Vi gikk rundt å så på klær og ting&tang, men jeg kjøpte nesten ingenting. Etter vi hadde gått en stund i butikker gikk vi for å spise. 

Morgenkåpe fra cubus 149,-
Skjorte fra bikbok 125,-
Shorts fra bikbok 39,-

Tacobolle

Nå sitter jeg og spiller sims og spiser pringels. 

-Ingrid

 ... Én kommentar

New in

Hei alle sammen! I går dro jeg og Ingrid til Narvik sammen for vi skulle sove hos pappa, siden vi skulle til kjeveortopeden i Harstad i dag. Så i går etter skolen dro vi til Narvik med bussen. Og da vi kom fram ble vi gående rundt på sentret i noen timer. Og tidligere i dag kjørte vi inn til Harstad. Der gikk vi også rundt på sentrene og prøvde klær og kjøpte noen småting. Selv er jeg kjempe fornøyd med tingene jeg kjøpte.

Innkjøpene:


Girlfriend parfymen fra Kicks - 299,-


Tannbleking tannkrem fra Vita - 69,-


Foundation fra Cubus - 99,-


Nattshorts fra Bikbok - 149,- 39,-Singlett fra Bikbok - 199,-


Etter mye gåing frem og tilbake og prøving av klær blir man etterhvert sliten, så vi satte oss ned og spiste litt. Jeg bestilte en super god, grov baguett med kylling og karri. Ingrid bestilte en pizzabolle, tror jeg. 


//Prøver klær


-Angelica Johnsen

 

Hva syntes du om innkjøpet? 

 ... Ingen kommentarer

~Ny start

Da tenkte jeg og Ingrid at vi skulle starte å blogge igjen. Vi slettet alle de gamle innlegge og vi endret design. Jeg hadde ingen planer om å starte å blogge igjen, men Ingrid kom i dag med forslag om at vi kunne begynne å blogge igjen på bloggen vår. Jeg sa meg enig i dette, så var vi i gang. Målet med bloggen denne gangen blir vel å få flere lesere og komme lenger opp på både den lokale topplisten og topplisten over norge. Vi forventer ingen ting, men vi håper på det beste.Jeg har ikke planlagt helt hva jeg skal blogge om, så forslag fra dere hadde vært supert. Jeg kommer til å blogge en del om sminke, mote, innkjøp og sånt. Men hele bloggen kommer selvfølgelig ikke til å bare handle om sminke, men i non innlegg er det nok anbefalinger av sminke og andre produkter og lignende.
Om du vil kontakte oss, så kan du gjøre det her: aijs@hotmail.no

Siden det er så lenge siden vi har blogget, og vi har jo forandret oss ganske mye på den tiden, så regner jeg med at det kommer til å komme en spørsmålsrunde i løpet av en uke eller to, sånn at dere kan bli bedre kjent med meg og Ingrid. Så hvis det er noe du lurer på eller vil vite om oss så er det bare å komme med spørsmål, ikke vær beskjeden!


-Angelica Johnsen


Hva syntes du om at vi begynner å blogge igjen?
Kommer du til å følge bloggen vår? ... Ingen kommentarer

Nytt design. Ny start

Heii!  Veldig lenge siden vi blogget nå. Begge gikk vel litt lei og hadde ikke noe interessant å skrive. Vi har hatt en lang pause fra bloggen, men nå starter vi på nytt, med nytt design og forhåpentligvis noe nytt å skrive!

 

Dagen idag har gått ganske fort egentlig. Vi skulle møte faren til Angelica i byen i dag, så vi tok bussen etter skolen. Siden vi skulle møte han i byen, var vi ikke så lenge der. Vi skal ligge hos han i natt fordi han skal kjøre oss til kjeveortopeden i morgen. Vi må kjøre ganske tidlig, så nå har vi nettopp spist og stellet oss. Døgnrytmen er ennå ikke helt på plass, men vi skal prøve å sovne! Noen andre som ikke har fått døgnrytmen tilbake?

Kveldsmat

 

Fiine skoene jeg prøvde på bikbok i dag!

 

 

good night! ♥♥  -Ingrid
 

 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013Image and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits