ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Konfirmasjonsplanlegging

Hei! Jeg fikk ikke blogget i går, for jeg var for det meste sammen med familien min siden jeg hadde vært borte i en uke. Og nå begynner konfirmasjonstiden å nærme seg med store skritt. Alt for store skritt faktisk. I går kveld satt jeg og mamma og planla litt og skrev på alle invitasjonene. Men det er enda veldig mye som gjennstår.. Vi må få kjøpt inn alt av pynt som skal være på lokalet, osv. Koften min er ikke ferdig, og jeg er ikke ferdig med å finne tilbehør. Ja jeg skal ha samekofte. Hvorfor? Fordi jeg har ganske mye samisk i meg, og jeg syntes at den er så utrolig fin! Jeg har sagt hele livet at jeg ville ha kofte, å nå har jeg endelig fått det. Eller, jeg har ikke fått den enda, men den er bestilt. Jeg klarer ikke å vente til jeg får den! 


   

Ikke det beste bildet jeg kunne funnet, men sånn ser koften min ca. ut. Men min er vinrød.Er helt forelsket i kofter. De er så utrolig nydelig!

 

Og nå er det bare 2 uker til Justin Bieber konserten i Oslo! Å gud som jeg gleder meg. Kommer til å bli de beste dagene i livet mitt. Jeg skal se idolet mitt og møte alle vennene jeg har fått via facebookgruppen Norske Beliebers. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt. Kommer til å bli helt utrolig bra. Jeg reiser sammen med Ingrid, og vi reiser ned til oslo på kvelden den 15. april. 16. april blir det vell shopping fram til klokken 10-11. Så resten av dagen kommer til å tilbringes utenfor Telenor Arena. og 17.april kommer til å brukes til shopping og bare til å gå rundt i gatene. 

Jeg og lillesøss tok noen bilder i går, så jeg legger ut de bildene som ble best.

 

-Angelica Johnsen

 

Skal du på Justin Bieber kosnerten?
Hvilken dag har du billetter og hvilken billetter har du?

 7 kommentarer

Aleksandra Hansen Wærnes

02.04.2013 kl.16:49

Utrolig fin blogg og fine bilder! koften er utrolig fin! Håper du koser deg masse på Justin bieber konserten, du er utrolig heldig som får dra! :-)

Stine Skodje

02.04.2013 kl.17:37

Skal på konserten den 16 - har Golden <3

Kjempefine bilder :)

J U N E G R U D E

03.04.2013 kl.03:43

fin blogg med fine bilder, blir glad om du kommenterer tilbake <3

rawan <3

03.04.2013 kl.17:28

kjempe fine bilder er du same ?

aijs

03.04.2013 kl.17:32

rawan: Ja jeg er same:)

Sigrid

03.04.2013 kl.18:29

Du kan virkelig glede deg til konfirmasjon! Jeg var konfirmant i fjor, og det var en helt fantastisk dag :) Kofte er mega stilig, du kommer til å bli superfin i den!

Elin

05.04.2013 kl.23:58

Yeyyy! Jeg skal også ha samekofte på konfirmasjonen min, bare at jeg skal ha blå kofte og hvitt sjal med litt gult og rødt :) Skal på konserten den 18.!

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits