ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Påskeferien er snart slutt

Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist og det beklager jeg virkelig for, men jeg har tenkt å begynne å blogge igjen. Jeg skal blogge så ofte jeg kan, men det er dessverre ikke hver dag jeg kan pga. skole og sånt. Men jag skal prøve så godt jeg kan å få presset inn ett lite innlegg nesten hver dag i allefall. Men jeg trenger litt hjelp til forslag om hva jeg kan blogge om. Du kan kontakte oss på facebook eller kommentere hva du vil at vi skal blogge om.

Hvorfor er ikke påskeferien lengre?! Jeg kunne godt hatt ferie en uke til. Det er bare 2 knappe dager igjen til jeg begynner på skolen igjen, å gud som jeg gruer meg. Skolen er noe dritt... I påsken har jeg vært på hyttetur sammen med bestevenninna mi, vi var på hytten fra onsdag til lørdag, og vi har hatt en super morsom helg. Det kommer ikke til å glemmes med det første! Kommer til å savne det. Vi tok ikke så mange bilder, for vi hadde så mye annet å gjøre, som å se på film og sånt. HAHA! Så fotografering ble satt i glemmeboken. Jeg har vært hos Victoria siden tirsdag, og jeg drar hjem i morgen. Jeg har hatt en helt vidunderlig påskeferie sammen med henne. Og siden jeg ikke har noen bilder fra hytten eller noe, så slenger jeg bare med noen bilder fra instagram. Du finner meg på instagram HER!

Jeg vet ikke hvorfor noen bilder ble større enn andre.. Wtf

 

-Angelica Johnsen

 

Hva har du gjort i påsken da?

 

Hvis du lurer på noe eller har noe du vil at vi skal blogge om, kontakt oss på facebook eller kommenter det.... Én kommentar

stine

01.04.2013 kl.09:57

Fine bilder av deg ! :)

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits