ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Topp 5 reisemål

Heei! Nå sitter jeg og drømmer om sol og varme. Vinteren er en veldig fin årstid, men nå er jeg lei av kulde og snø! Jeg sitter og ser på bilder fra varme plasser og tenkte derfor at jeg skulle lage dette innlegget nå. Jeg skal vise dere mine topp 5 reisemål.

London: Det er en veldig fin by, men passer kanskje ikke så veldig godt til en badeferie. Jeg tror det er en plass som passer til en shoppeferie, men det er nok veldig mye å se uten om butikkene også. Jeg har ikke hvert der selv, men har veldig lyst til å dra dit!Barcelona: Dette ser ut som en veldig fin plass å dra på ferie. Her er det både strandmuligheter, varme og butikker til å shoppe i. Hit skal jeg nok dra en gang.

New York: Dette ser ut som en veldig koselig og fin by. Jeg har ikke hvert her, men har veldig lyst til å dra hit.

Maldivene: Vannet er helt turkist og det ser veldig rent og fint ut her. Det ser ut som et varmt avslappende sted. Det hadde ikke gjort meg noe å dra hit en uke!

Los Angeles: Jeg har alltid hatt lyst til å dra hit. Hele byen ser fantastisk ut! Fin natur og fine butikker å shoppe i! Jeg har heller ikke hvert her, men hit skal jeg dra om ikke så alt for mange år. Det har jeg bestemt.

Her er da topp 5 plasser jeg vil dra til nå!

Har du vært på noen av disse stedene?
Er det noen av disse stedene du vil reise til?

-Ingrid ... Én kommentar

Helene Yo

11.02.2013 kl.21:58

Har ikke vært på noen av de plassene :P

Jaa, alle!

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits