ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Snart helg + Inspirasjon ~ My idols

Hei alle dere! I dag er det torsdag og det betyr at det snart er helg. Gleder meg utrolig mye til helgen, for jeg skal til Hammarøy sammen med alle konfirmantene her jeg bor, pluss at det kommer til å være ca. 700 andre der borte. Det er ett sånn arrangement som ruller og går hvert år. Det er masse aktiviteter som er gjennom hele natten. Det er ferdig klokken 6 på lørdagsmorgenen, så det betyr at jeg ikke kommer til å blogge i morgen, det er heller ikke sikkert at jeg kommer til å blogge på lørdag, for jeg kommer sikkert til å sove hele dagen..  

Pakkeliste:

4-5 red bull 
Godteri
sminkemappen min
parfyme
Mobilen min
headsett

 

Jeg fikk ikke blogget i går, for jeg var hos en venninne og vi øvde til en prøve vi hadde idag. Jeg er så sykt skolelei! Jeg orker nesten ikke å gjøre en dritt på skolen for jeg er å sykt lei. Heldigvis er det snart vinterferie. Senere i dag skal jeg gjøre lekser, og ellers blir jeg vel bare sittende under dyna å høre på musikk, som jeg gjør hver dag. Har ett veldig lite spennede liv, ja jeg vet det. Men nå skal jeg se Pretty little liars, så jeg blogger sikkert senere, og hvis ikke så hører dere fra meg på lørdag eller søndag.
 

Inspirasjon ~ My idols


//Weheartit

 

-Angelica Johnsen

Skal du på hammarøynatten?
Hva har du gjort idag?  2 kommentarer

Mira Mokhtar

24.01.2013 kl.18:07

Kjempe fin blogg!<3

Tine 20 år

25.01.2013 kl.19:51

Elsker designet ditt på bloggen! Sykt fint

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits