ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Min dag + Inspirasjon ~ That body

Hei der! I dag kommer det til å bli ett litt kjedelig innlegg, men det er fordi jeg er trøtt og jeg skal bare blogge litt i full fart før jeg legger meg. Så det vlir bare ett innlegg om dagen min i dag + en liten insirasjon. I dag var jeg på skolen, der det ikke skjer noen ting.. Vi sitter flere tier på en stol og har fag.. Etter skolen dro jeg hjem å satte meg foran pcen, jeg vurderte å blogge, men kom ikke lengre enn å logge inn. Så fikk jeg meldig fra Ingrid, som spurte om jeg ville komme på besøk til henne, så jeg dro dit.. Vi ble sittende med hver sin skjerm. Jeg vat på telefon min og hun satt på pcen. Sosialt, jeg vet. Klokken 18.30 dro vi til skolen igjen, for ett møte om klassetur som vi skal ha i 10.klasse. Det er ikke bare en kort tur, dette blir litt lengre. Det er snakk om Oslo og tusenfryd, Kristiansand og dyreparken eller sverige og camping. Gleder meg allerede kommer til å bli kjempe morsomt å dra sammen med den retarde klassen min! Jeg elsker å reise rundt, vet ikke hvorfor jeg bare elsker det!!

 Inspirasjon ~ That body
//Weheartit-Angelica Johnsen

Hva har du gjort idag?

Hva syntes du om bildene?
3 kommentarer

Anonym.

23.01.2013 kl.14:45

Kun bilder av modelltynne jenter? Det her bygg bare opp under folks meininger om at kun tynne kroppar e fine. Noke som ikkje er sant!

Karoline Larsen

23.01.2013 kl.15:41

Anonym alle har sine meninger... Hun har jo ikke sakt at hun synes at litt fyldigere kropper er stygge..

vil til USA eller Paris :(

aijs

24.01.2013 kl.15:03

Anonym.: Det var bilde av Demi Lovato der også, hun er litt mer kraftig enn de andre.. Elsker kroppen til Demi.. Dessuten har alle sin menig! grr

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits