ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

Om meg

Hei! I dag har også vært en veldig slapp dag, som jeg sa så skulle jeg se på film, og det har jeg gjort. Jeg så LOL og Monte Carlo. LOL har vært favorittfilmen min en stund, har sikkert sett det 6 ganger nå. Den handler om Lola (Miley Cyrus) som er en helt vanlig jente, hun er sammen med en fyr, men like etter det blir slutt blir hun sammen med "bestevennen" sin. Så skal de til Paris med fransk klassen, så lurer de familiene sånn at Lola kan sove sammen med kjæresten, å da har sex for første gang, haha! Filmen handler egentlig ganske mye om sex, eller den handler jo ikke om det, men altså hvis du har sett den eller ser den så skjønner du. Og Monte Carlo handler om Graces som jobber som servitør på en cafè (Selena Gomez) som skal til Paris sammen med venninnen sin, Emma (Katie Cassidy).De har spart lenge til reisen, og gleder seg, helt til de får vite at stesøsteren, Mary (Leighton Meester) skal være med. Moren og stefaren til Grace har snakket om dette, og bestilt billetter og alt. Reisen starter som en katastrofe. Det begynner å regne, og bussen har kjørt fra dem. De løper inn i ett stort bygg. Tifeldigvis var Cordelia (Selena Gomez) der på samme tid, som også er helt lik Grace. De blir forvekslet, og Grace og vennene hennes lever i luksus, helt til det blir oppdaget. Se filmen så blir du bedre informert, enn det jeg kommer med nå.

 

 

Men det var jo ikke filmene jeg skulle blogge om. Etter at jeg og Ingrid startet å blogge igjen har vi sikkert fått mange nye lesere og, jeg har jo ikke kommet så langt at jeg har fortalt om meg selv. Så jeg tok til vett og skal gjøre det nå. 

Om meg

Jeg heter Angelica Johnsen, 14 år og kommer fra ett lite tettsted i nordland fylke kalt Ballngen. På fritiden gjør jeg ekstremt lite, jeg tar bilder når jeg har kamera tilgjengelig, jeg turner 2 ganger i uken, eller så er det vel pcen det står på. Jeg blogger, leser blogger og sitter på facebook. Ja jeg har ett lite interessant liv, men når man bor her hvor jeg bor, midt inne i skogen så er det jo ingenting å gjøre å da blir man automatiskt usosial.. Eller jeg er ikke akkurat usosial, men jeg er ganske lite ute sammen med folk, for det er så langt fra meg til dem.. Jeg er en Belieber, Wailien, Lovatic, Selenator og Smiler..  

Belieber = En som ser opp til Justin Bieber og støtter han uansett.

Walien = Samme, men det er med Jeydon Wale

Lovatic = Samme, men med Demi Lovato

Selenator = Samme, men med Selena Gomez

Smiler = Samme, men med Miley Cyrus

Bare hvis du lurte, haha



 

-Angelica Johnsen

 

Har du sett filmene?
Hva syntes du om dem?


Er det noe du lurer på om meg som jeg ikke skrev, kommenter det♥

 



... Én kommentar

Victoria

21.01.2013 kl.00:31

Hei. Jeg også har en blogg,å hvis du kommenterer der får du 3 kommentarer tilbake! Ha en fin dag :D

Skriv en ny kommentar



Image and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits