ANGELICA FB INGRID FB OUTFIT INSPIRASJON YOUTUBE

~Ny start

Da tenkte jeg og Ingrid at vi skulle starte å blogge igjen. Vi slettet alle de gamle innlegge og vi endret design. Jeg hadde ingen planer om å starte å blogge igjen, men Ingrid kom i dag med forslag om at vi kunne begynne å blogge igjen på bloggen vår. Jeg sa meg enig i dette, så var vi i gang. Målet med bloggen denne gangen blir vel å få flere lesere og komme lenger opp på både den lokale topplisten og topplisten over norge. Vi forventer ingen ting, men vi håper på det beste.Jeg har ikke planlagt helt hva jeg skal blogge om, så forslag fra dere hadde vært supert. Jeg kommer til å blogge en del om sminke, mote, innkjøp og sånt. Men hele bloggen kommer selvfølgelig ikke til å bare handle om sminke, men i non innlegg er det nok anbefalinger av sminke og andre produkter og lignende.
Om du vil kontakte oss, så kan du gjøre det her: aijs@hotmail.no

Siden det er så lenge siden vi har blogget, og vi har jo forandret oss ganske mye på den tiden, så regner jeg med at det kommer til å komme en spørsmålsrunde i løpet av en uke eller to, sånn at dere kan bli bedre kjent med meg og Ingrid. Så hvis det er noe du lurer på eller vil vite om oss så er det bare å komme med spørsmål, ikke vær beskjeden!


-Angelica Johnsen


Hva syntes du om at vi begynner å blogge igjen?
Kommer du til å følge bloggen vår? ... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic
Vi er to jenter på 14 og 15 år som har startet en blogg sammen. Vi blogger om hverdagen vår, sminke, mote og det DU vil at vi skal blogge om.

+ Legg oss til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits